گیاهان دارویی

میوه گرمسیری برای کاهش قند خون و تقویت سلامت مغز

محبوبیت انبه همچنان رو به رشد است و امروزه ، انبه در حال حاضر افتخار این را دارد که به عنوان پرمصرف ترین میوه در جهان نامیده شود.

فقط طعم انبه می تواند یک تجربه گرمسیری دلپذیر را برای شما ایجاد کند ، اما آیا می دانید انبه قدرتمند تر از یک طعم لذیذ است؟ ویتامین ها ، مواد معدنی و آنزیم ها را برای بهره مندی از سلامتی به شما ارائه می دهد؟ نه تنها این ، بلکه انبه یک غذای عالی پر فیبر و آنتی اکسیدان است. بنابراین جای هیچ تعجبی نیست که اغلب از انبه به عنوان “پادشاه میوه ها” یاد می شود.

برای اولین بار جستجو گران پرتقالی به نقاط غربی هند مهاجرت کردند و از آنها با انبه پذیرایی شد و این باعث شد تا این میوه در دنیا معرفی شود. در طول تاریخ ، هر قسمت از انبه  از جمله خود میوه ، پوست آن ، برگ ها ، پوست درخت و … به عنوان یک روش درمانی با اشکال مختلف استفاده شده است. اما قبل از جستجو در مورد انواع روش های درمانی ما در این قسمت فقط به  “تغذیه انبه “، انبه شیرین و خوشمزه اشاره می کنیم.  

محبوبیت این میوه گرمسیری

محبوبیت انبه همچنان رو به رشد است و امروزه ، انبه در حال حاضر افتخار این را دارد که به عنوان پرمصرف ترین میوه در جهان نامیده شود. و این را بدانید: در هند ، دادن سبد انبه به كسی عمل دوستی تلقی می شود. از مدت ها قبل به دلیل خواص درمانی و مزایای گسترده از انبه استفاده می شود.اعتقاد بر این است که انبه بسیار مغذی است و کارشناسان طب سنتی بر این باور هستند که انبه به تقویت دفع، تسکین گلو و افزایش مایعات در بدن با ایجاد رطوبت کمک می کند.

در همین حال ، در طب سنتی چینی از انبه برای تقویت هضم ، ایجاد مایعات بدن و سهولت سرفه استفاده می شود.همچنین تصور می شود که منگنز باعث افزایش گرمای درونی بدن می شود که می تواند گردش خون را بهبود بخشد و بهبود گردش خون بدن باعث افزایش عملکرد اندام حیاتی بدن می شود.

حقایق تغذیه انبه

انبه مملو از ویتامین ها ، مواد معدنی ، فیبر و آنتی اکسیدان ها است. بنابراین کدام مواد مغذی در انبه وجود دارد؟

یک فنجان میوه انبه خام تقریبا حاوی :

  • 107 کالری
  • 28 گرم کربوهیدرات
  • 1 گرم پروتئین
  • 0.4 گرم چربی
  • 3 گرم فیبر غذایی
  • 45.7 میلی گرم ویتامین C ا(76 درصد DV)
  • 1،262 واحد بین المللی ویتامین A  ا(25 درصد DV)
  • 0.2 میلی گرم ویتامین B6  ا(11 درصد DV)
  • 1.8 میلی گرم  ویتامین E  ا(9 درصد DV)
  • 6.9 میکروگرم ویتامین K  ا(9 درصد DV)
  • مس 0.2 میلی گرم  ا(9 درصد DV)
  • 257 میلی گرم پتاسیم ا(7 درصد DV)
  • 23.1 میکروگرم فولات ا(6 درصد DV)
  • ریبوفلاوین 0.1 میلی گرم ا(6 درصد DV)
  • 0.1 میلی گرم تیامین  ا(6 درصد DV)

علاوه بر مواد مغذی ذکر شده در بالا ، مشخصات غذایی انبه حاوی مقادیر کمی از نیاسین ، منیزیم و اسید پانتوتنیک و همچنین آنتی اکسیدان های قدرتمندی مانند زاكزانتین ، كورستین ، آستراگلین و بتاكاروتن است.

11 مزایای برتر انبه

  1. سطح قند خون را پایین می آورد
  2. فشار خون را تنظیم می کند
  3. سلامت مغز را تقویت می کند
  4. ممکن است در برابر دژنراسیون ماکولا محافظت کند
  5. استخوان های قوی را پشتیبانی می کند
  6. سلامت قلب را بهینه می کند
  7. با رشد سلول سرطانی مبارزه می کند
  8. علائم پیری را کند می کند
  9. عملکرد ایمنی را افزایش می دهد
  10. سلامت گوارش را بهبود می بخشد
  11. ممکن است در برابر آسم محافظت کند

 

شیر انبه - طب سنتی - افزایش رطوبت خون
شیر انبه – طب سنتی – افزایش رطوبت خون

1. سطح قند خون را کاهش می دهد

سرشار از فیبر به علاوه مجموعه ای از آنتی اکسیدان های پر مصرف ، افزودن انبه به رژیم غذایی شما می تواند تأثیر زیادی در میزان قند خون داشته باشد. به عنوان مثال ، یک مطالعه خارج از اوکلاهما واقعاً نشان داد که مکمل انبه به مدت 12 هفته میزان قند خون را در بزرگسالان چاق به میزان قابل توجه ای کاهش می دهد.

فیبر موجود در انبه همچنین می تواند به افزایش سطح قند خون کمک کند . فیبر از دستگاه گوارش بدون احتراق عبور می کند و باعث کاهش جذب قند در این فرآیند می شود. با مصرف سه گرم انبه در روز مصرف فیبر شما تامین می شود و شما می توانید یک رژیم غذایی سالم و مناسب داشته باشید.

2. فشار خون را تنظیم می کند

فشار خون بالا که گاهی اوقات “قاتل خاموش” نامیده می شود ، حدود 70 میلیون بزرگسال آمریکایی را تحت تأثیر قرار می دهد، و حدوداً از هر پنج نفر کاملاً بی خبر هستند که وی از این بیماری برخوردار است. فشار خون بالا فشار بیشتری روی قلب ایجاد می کند و آن را مجبور می کند تا برای پمپاژ خون در بدن بیشتر تلاش کند تا بتواند به کارآمد خود ادامه دهد.

انبه سرشار از منیزیم و پتاسیم است ، که دو ماده مغذی اساسی هستند که هنگام تنظیم فشار خون بسیار حیاتی هستند. به علاوه ، آنها نیز به طور طبیعی از نظر سدیم کم هستند ، ریز مغذی هایی که باید محدود شوند در افرادی که فشار خون بالا دارند .

3. سلامت مغز را تقویت می کند

ویتامین B6 به عنوان یکی از بهترین غذاها برای مغز شناخته می شود و بهترین رژیم برای مغز رژیمی است که بیشترین ویتامین B6 را داشته باشد که انبه سرشاز از این ویتامین می باشد. در حقیقت ، برخی تحقیقات نشان می دهد که کمبود این ویتامین کلیدی می تواند به اختلال در عملکرد شناختی و افت عصبی منجر شود. ویتامین B6 و سایر ویتامین های B نیز برای حفظ عملکرد انتقال دهنده های عصبی مغز و کمک به حمایت از روحیه سالم و همچنین الگوهای خواب منظم بسیار مهم هستند.

4- می تواند در برابر دژنراسیون ماکولا محافظت کند

دژنراسیون ماکولا وابسته به سن یک بیماری شایع است که باعث از بین رفتن ماکولا می شود ، بخشی از چشم که بینایی تیز و مرکزی ایجاد می کند. این می تواند به کوری شب ، تاری ، تاری دید ، تحریف شده و حتی کوری منجر شود.

تغذیه انبه به عنوان یک میوه معجزه آسا ،حاوی آنتی اکسیدان زاکسانتین نیز است. Zeaxanthin برای فیلتر کردن اشعه های مضر نور آبی کار می کند، بنابراین نقش محافظتی در سلامت چشم و همچنین احتمالاً جلوگیری از علائم دژنراسیون ماکولا دارد . مطالعات نشان می دهد که افزایش میزان مصرف آنتی اکسیدان های کلیدی مانند زاکسانتین می تواند به افزایش تراکم رنگدانه ماکولا برای حفظ بینایی و جلوگیری از تخریب ماکولا کمک کند.

5. استخوان های قوی را پشتیبانی می کند

انبه منبع عالی ویتامین K برای ساختن استخوان ها است این ماده مغذی مهم در متابولیسم استخوان نقش دارد و به حفظ مقدار کافی کلسیم در بافت استخوان کمک می کند. به اندازه کافی جالب توجه است، یک مطالعه منتشر شده در ژورنال آمریکایی Journal of Clinical Nutrition در واقع نشان داد که کمبود ویتامین K  ممکن است با تراکم استخوان پایین و افزایش خطر شکستگی همراه باشد.

برای مطالعه بیشتر کلیک کنید ↓

6. سلامت قلب را بهینه می کند

بیماری قلبی یک مشکل اساسی در ایالات متحده و در سراسر جهان است که حدود 31.5 درصد از مرگ و میر جهانی را در سال 2013 تشکیل می دهد. خوشبختانه با تغییر رژیم غذایی و اضافه کردن غذاهای غنی از مواد مغذی مانند انبه به منوی شما ممکن است به بهینه سازی سلامت قلب کمک کند. برای محافظت در برابر بیماری های قلبی.

انبه حاوی مقادیر زیادی پکتین است ، نوعی فیبر محلول که می تواند به کاهش طبیعی کلسترول خون کمک کند. همراه با مقادیر کم سدیم و همچنین مقادیر زیاد ویتامین های پتاسیم و B ، تغذیه انبه ممکن است به سلامت قلب شما کمک کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.

7. با رشد سلول سرطانی مبارزه می کند

همانطور که قبلاً نیز گفته شد ، انبه از نظر پکتین زیاد است. طبق برخی از مطالعات آزمایشگاهی ، پکتین نه تنها به کاهش سطح کلسترول خون کمک می کند بلکه ممکن است از سرطان پروستات نیز محافظت کند . ترکیبی از پکتین با گالکتین3 ترکیب می شود ، پروتئینی است که در التهاب و پیشرفت سرطان نقش دارد. علاوه بر این ، رژیم غذایی زیاد ویتامین C و بتاکاروتن ، یک آنتی اکسیدان موجود در انبه ، همچنین با افزایش میزان بقا در مردان مبتلا به سرطان پروستات مرتبط است.

بعلاوه ، یک مطالعه آزمایشگاهی انجام شده توسط دانشگاه کوئینزلند حتی نشان داد که عصاره گوشت انبه و لایه برداری در انسداد رشد سلول های سرطانی پستان نیز مؤثر است. اگرچه تحقیقات هنوز در مراحل اولیه است ، اما این نشان می دهد كه انبه ممكن است یك بخش كمك کننده از پروتكل درمان سرطان طبیعی باشد.

8- علائم پیری را کند می کند

انبه ها دارای چندین ماده مغذی ضد پیری است که می تواند به کاهش سرعت علائم پیری کمک کند تا شما را تا حد امکان جوان به دنبال خود نگه دارد. به ویژه ، انبه سرشار از ویتامین A است ، یک ماده مغذی مغذی که به تقویت ترمیم بافت کمک می کند و اغلب بصورت موضعی برای مقابله با چین و چروک و پیری پوست استفاده می شود. مصرف انبه باعث تولید کلاژن می شود . کلاژن نوعی پروتئین است که می تواند با کاهش درد مفاصل و حفظ خاصیت ارتجاعی پوست ، علائم پیری را کند کند .

9. عملکرد ایمنی را افزایش می دهد

سیستم ایمنی بدن شما اولین خط دفاعی بدن در برابر مهاجمان ناخواسته است. انبه می تواند به حمایت از سیستم ایمنی سالم برای جلوگیری از بیماری و عفونت کمک کند. این میوه گرمسیری سرشار از ویتامین C می باشد. یک مطالعه در Annals of Nutrition & Metabolism واقعاً نشان داد که دریافت مقدار کافی ویتامین C در رژیم غذایی شما می تواند به کاهش مدت زمان و شدت عفونت های تنفسی مانند سرماخوردگی کمک کند ، به علاوه باعث کاهش شیوع سایر شرایط مانند مالاریا ، ذات الریه و اسهال می شود. .

10- سلامت گوارش را بهبود می بخشد

با داشتن سه گرم فیبر در یک فنجان انبه تازه، اضافه کردن این میوه مغذی به رژیم غذایی روزانه شما می تواند در هنگام سلامتی دستگاه گوارش شما شگفتی هایی را انجام دهد. فیبر برای افزایش مدفوع در مبتلایان به یبوست کمک می کند. غذاهای پر فیبر مانند انبه ممکن است در مقابل سایر شرایط دستگاه گوارش ، از جمله بواسیر ، GERD ، زخم روده و دیورتیکولیت نیز محافظت کنند .

11. ممکن است در برابر آسم محافظت کند

همانطور که شاید از رژیم غذایی انبه به یاد بیاورید ، انبه پر از بتاکاروتن و ویتامین A است که به همین دلیل می تواند به عنوان یک درمان طبیعی آسم عمل کند . آسم در اثر التهاب در معابر هوا ایجاد می شود ، در نتیجه تنگ شدن موقت مجاری هوایی که هوا را از بینی و دهان به ریه ها منتقل می کند. این منجر به مشکل در تنفس ، خس خس سینه ، سرفه ، سفتی قفسه سینه یا حتی مرگ می شود.

مطالعات نشان می دهد که ممکن است سطح ویتامین A و بتاکاروتن در کودکان مبتلا به آسم پایین باشد. اگرچه هنوز مشخص نیست که این مواد مغذی اساسی چه نقشی می توانند داشته باشند ، این یافته ها نشان می دهد که ممکن است تأثیر آنها بر بیماری های آلرژیک مانند آسم باشد.

درخت انبه - پرفروش ترین میوه جهان - طب سنتی - رطوبت در خون
درخت انبه – پرفروش ترین میوه جهان – طب سنتی – رطوبت در خون

در مصرف انبه احتیاط کنید

اگرچه فواید زیادی برای انبه وجود دارد ، اما برخی از نقاط ضعف آن نیز باید در نظر گرفته شود.

از آنجا که انبه از خانواده های مشابه پسته است، اگر به این آجیل حساسیت دارید، پس احتمالاً باید از خوردن انبه جلوگیری کنید. بنابراین ممکن است برخی از افراد نسبت به آنها حساس باشند. برخی از افراد مبتلا به آلرژی به لاتکس نیز واکنش متقاطع به انبه داشته اند ، بنابراین با احتیاط استفاده کنید و حتماً با پزشک خود هرگونه نگرانی را برطرف کنید.

بسیاری از افراد نیز تعجب می کنند: آیا می توانید پوست انبه را بخورید؟  پوست انبه حاوی مقادیر اندکی اوریوشینول است که می تواند باعث ایجاد درماتیت در افراد حساس به آن شود و همچنین ممکن است باعث علائم آلرژی غذایی مانند خارش ، سوزش و تورم پوست شود ، بنابراین بهتر است از خوردن پوست آن پرهیز کنید.

در آخر ، به خاطر داشته باشید که مقادیر نسبتاً بالایی کالری در انبه در مقایسه با سایر میوه ها وجود دارد، بنابراین به یکباره بیش از نیاز روزانه آن را مصرف نکنید. انبه می تواند یک دسر عالی قبل از غذا باشد یا با مقداری پروتئین (مانند شیر گاو یا شیر نارگیل ) برای صبحانه مخلوط کنید یا در کنار مقداری پروتئین آب پنیر به عنوان میان وعده میل کنید.

منبع: draxe.com این متن ترجمه شده می باشد.

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن