Deprecated: class-oembed.php از نگارش5.3.0 منسوخ شده است! به‌جای آن از wp-includes/class-wp-oembed.php استفاده نمایید. in /home/booali/public_html/wp-includes/functions.php on line 4903

Warning: Error while sending QUERY packet. PID=55267 in /home/booali/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2024
سبک زندگی

فواید فندق برای قلب و مغز

فندق حاوی ترکیباتی است که می تواند با بیماری های قلبی و دیابت مبارزه کند.

به دلیل ترس از چربی و کالری آن ها ، تمایلی به لذت بردن از آجیل وجود ندارد. اما هنگامی که از اندازه های مناسب آنها استفاده می شود، آجیل ها می توانند پروتئین ، فیبر ، چربی های اشباع نشده و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مهم را پر کنند. فندق حاوی ترکیباتی است که می تواند با بیماری های قلبی و دیابت مبارزه کند ، عملکرد مغز را تقویت کرده و حتی به شما در کاهش وزن نیز کمک می کند.

می توان فندق را به صورت خام ، بو داده و خمیر یا به عنوان ماده ای در غذاهای سالم بیشماری استفاده کرد معمولا فندق ها به شکلات اضافه می شوند. طعم دهنده های فندق معمولاً برای قهوه و شیرینی ها و چاشنی مخصوص دسرها و غذاهای خوشمزه استفاده می شود.

اما اگر به دنبال لذت بردن از عطر و طعم بو داده و خاکی فندق بدون قندهای اضافه شده هستید ، روشهای زیادی وجود دارد که می توانید این کار را انجام دهید! بین گسترش فندق ، کره ، روغن ، آرد و موارد دیگر ، چندین روش وجود دارد تا عناصر خوشمزه و مغذی فندق را وارد رژیم غذایی خود کنید. و این یک چیز خوب است ، زیرا فندق یکی از سالم ترین آجیل ها است.

فندق چیست؟

حداقل 2300 سال است که از منطقه دریای سیاه ترکیه برداشت شده است. ترکیه هنوز صادرکننده اصلی فندق جهان است. در دوران باستان از فندق به عنوان دارویی و مقوی استفاده می شد. در نسخ خطی چینی ذکر شده است که مربوط به سال 2838 قبل از میلاد است.

با توجه به اينكه گلدهی وگرده افشانی در ختان فندق در فصل زمستان صورت می گيرد،‌ وجود بادهای شديد و سرد موجب جلوگيری از گرده افشانی و تلقيح می گردد. همچنين بادهای سرد باعث خم شدن تاج درخت و ايجاد سوختگی در سر شاخه های جوان و حاشيه برگها می شود. بادهای گرم و خشك نيز در فصل تابستان باعث سوختگی سر شاخه ها و حاشيه برگها می گردند. بنابراين از كشت فندق در مسير بادهای سرد و يا گرم و خشك بايد اجتناب نمود و يا اينكه از درختان باد شكن برای محافظت در برابر باد استفاده نمود.

پرورش درخت فندق از زمانهای قدیم معمول بوده و کشت آن در اروپا از قرن جهاردهم میلادی رو به توسعه گذاشت و بتدریج در ممالک اطراف حوزه دریای مدیترانه متداول گردید. پرورش باغی این درخت در ایتالیا و انگلستان شناخته شد.

ارتقا سلامت قلب - مدیریت دیابت - آنتی اکسیدان - تقویت مغز 
ارتقا سلامت قلب – مدیریت دیابت – آنتی اکسیدان – تقویت مغز

فواید مصرف فندق در سلامتی

1. ارتقاء سلامت قلب

در راه مبارزه با بیماری های قلبی فندق موثر است. ویتامین ها و مواد معدنی موجود در فندق باعث سلامت قلب و تقویت آن می شوند. گذشته از منبع عالی فیبر، آنها حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب اشباع نشده هستند که به کاهش کلسترول LDL (نوع “بد”) و افزایش کلسترول HDL (نوع “خوب”) کمک می کنند.

مطالعات انجام شده در ژورنال اروپایی تغذیه منتشر شده  نشان داد که رژیم های غذایی حاوی فندق و سایر آجیل درختی منجر به کاهش کلسترول LDL ، کاهش التهاب و بهبود چربی خون می شوند. انجمن قلب آمریکا همچنین توصیه می کند، برای سلامتی بهینه قلب، اکثر چربی های روزانه که افراد باید مصرف کنند باید چربی های اشباع نشده باشند، که همان موجود در فندق است.

فندق همچنین حاوی مقدار قابل توجهی منیزیم است که به تنظیم تعادل کلسیم و پتاسیم کمک می کند و برای فشار خون بسیار مهم است.

2. فندق به مدیریت دیابت کمک کنید

هنگام برنامه ریزی یک رژیم غذایی دیابتی، باید روی انتخاب چربی های اشباع نشده اشباع از چربی های ترانس یا چربی های اشباع تمرکز کنید. فندق منبع خوبی برای این چربی های خوب است. برای اطمینان از به دست آوردن فواید چربی های خوب بدون نگرانی از افزایش وزن اضافی می توانید این مغز را به مقدار محدود مصرف کنید.

در یک مطالعه در سال 2015 منتشر شده است، نتیجه جالبی درمورد نحوه واکنش دیابتی ها هنگام مصرف مکمل رژیم های غذایی روزانه خود با آجیل رخ داد. مانند سایر مطالعات، نتیجه گیری شد که افراد معرفی شده به مصرف زیاد گردو و فندق در رژیم های غذایی، میزان کلسترول را کاهش داده اند. متغیر تعجب آور این بود که دوزهای بالاتر آجیل تأثیر قوی تری در افراد دیابتی ایجاد می کند و باعث کاهش چربی خون نسبت به افراد غیر دیابتی می شود.

افراد دیابتی که کلسترول بالایی دارند، باید فندق و سایر آجیل های درختی را به رژیم های روزانه خود اضافه کنند. ثابت شده برای بهبود عدم تحمل گلوکز، مقادیر بالای منگنز فندق نیز در مبارزه با دیابت در هنگام استفاده به عنوان مکمل رژیم غذایی مفید است. فندق همچنین منبع بسیار خوبی از منیزیم است که به اثبات رسیده است که خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

3. فندق پر از آنتی اکسیدان ها

فندق ها ویتامین ها و مواد معدنی زیادی دارند که آنتی اکسیدان قدرتمندی هستند. آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد بدن را از بین می برند و از ابتلا به بیماری های بزرگ و بیماری هایی مانند سرطان و بیماری های قلبی جلوگیری می کنند. فندق منبع عالی ویتامین E است که با کاهش التهاب به مبارزه با پیری و انواع بیماری کمک می کند.

یک وعده ی غذایی فندق نیز می تواند تقریباً در کل یک روز منگنز مورد نیاز بدن را تأمین کند، منگنز یک آنتی اکسیدان نیست بلکه کمک زیادی به آنزیم های موجود در آن می کند.

4. تقویت مغز

فندق را باید یک نیروگاه تقویت کننده مغز در نظر گرفت. آن ها مملو از عناصری هستند که می توانند عملکرد مغز و شناختی را بهبود بخشند و به جلوگیری از بیماری های دژنراتیو در زندگی بعدی کمک می کنند. به دلیل داشتن مقادیر زیاد ویتامین E، منگنز، تیامین، فولات و اسیدهای چرب ، رژیم غذایی حاوی فندق می تواند به شما کمک کند مغز شما را تیز نگه داشته و در حد توان خود کار کند.

ثابت شده است که منگنز نقش عمده ای در فعالیت های مغز متصل به عملکرد شناختی نیز دارد. تیامین به عنوان “ویتامین عصبی” شناخته می شود و در عملکرد اعصاب در بدن نقش دارد. همچنین به همین دلیل است که کمبود تیامین می تواند به مغز آسیب برساند. مقادیر بالای اسیدهای چرب و پروتئین به سیستم عصبی و همچنین در مبارزه با افسردگی کمک می کند.

در مطالعه‌ای که اخیراً در نشریه علوم مغذی تغذیه منتشر شده است، فندق برای ویژگی های محافظت عصبی مردم مورد آزمایش قرار گرفت. هنگامی که به عنوان مکمل رژیم غذایی ارائه شد، فندق قادر به بهبود پیری و به بهبود حافظه و جلوگیری از اضطراب کمک می کرد. فندق ها همچنین غذاهای فولاتی هستند. فولات که به دلیل اهمیت آن برای ستون فقرات و رشد مغز در دوران بارداری مشهور است، باعث کند شدن اختلالات دژنراتیو مرتبط با مغز در بزرگسالان می شود.

5- به پیشگیری از سرطان کمک کنید

به لطف تعداد زیاد آنتی اکسیدان های فندق ، آنها غذاهای مهم ضد سرطان هستند . ویتامین E به عنوان یک مکمل پیشگیری از سرطان قابل توجه ترین است. مطالعات نشان داده است که توانایی ویتامین E در کاهش خطر ابتلا به سرطان های پروستات ، پستان ، روده بزرگ و ریه و همچنین جلوگیری از رشد جهش ها و تومورها وجود دارد. ویتامین E همچنین امکان کمک به معکوس مقاومت در برابر چند داروی و درمان سرطان را نشان داده است.

همچنین شواهد در حال رشد وجود دارد که تیامین ممکن است خاصیت ضد سرطان داشته باشد، اما برای تأیید این عقیده تحقیقات بیشتری لازم است.

6. مبارزه با چاقی

فندق محرک عالی برای متابولیسم بدن است. افرادی که مقادیر زیادی آجیل درختی مصرف می کنند به دلیل افزایش متابولیسم میزان کاهش وزن بیشتری نشان می دهند. شواهد همچنین حاکی است که ممکن است منگنز در افراد چاق یا دارای اضافه وزن احتمال کاهش وزن داشته باشد، احتمالاً به دلیل توانایی آن در بهبود آنزیم های گوارشی می تواند موثر باشد.

پروتئین ، فیبر و ترکیب چربی زیاد فندق حساسیت سنگین تری را ایجاد می کند، که از پرخوری جلوگیری می کند و شما را برای مدت طولانی تر راضی نگه می دارد. همانطور که قبلاً فهمیدیم، فندق منبع خوبی از چربی های “خوب” است.

7. به پوست و مو سالم کمک کنید

مقدار قوی ویتامین E موجود در فندق با بهبود رطوبت و خاصیت ارتجاعی می تواند در حفظ سلامت پوست و مو کمک کند. قابلیت های آنتی اکسیدانی ویتامین E می تواند در جلوگیری از آسیب ناشی از اشعه ماوراء بنفش یا دود سیگار به همراه سایر مواردی که می تواند منجر به سرطان پوست یا پیری زودرس شود، کمک کند.

امام رضا (ع) می فرمایند: فندق روده و معده را نیرومند می گرداند. روغن آن بهترین داروی سینه درد، سرفه و ریزش مو است.

ارزش غذایی

اگر چه فندق حاوی چربی بوده و از کالری بالاتری نسبت به سایر میان وعده های سالم برخوردار است، اما اندازه مناسب آن شامل تعدادی از مواد مغذی حیاتی است که می توانید بدون ترس از افزایش وزن آن ها را بخورید.

 

 

یک اونس (28 گرم) فندق حاوی حدود:

  • 176 کالری
  • 4.7 گرم کربوهیدرات
  • 4/4 گرم پروتئین
  • 17 گرم چربی
  • 2.7 گرم فیبر
  • 1.7 میلی گرم منگنز
  • مس 0.5 میلی گرم
  • 4/4 میلی گرم ویتامین E
  • 0.2 میلی گرم تیامین
  • 45.6 میلی گرم منیزیم
  • 0.2 میلی گرم ویتامین B6
  • 31.6 میکروگرم فولات
  • 81.2 میلی گرم فسفر
  • 1.3 میلی گرم آهن
  • 4 میکروگرم ویتامین K
  • 190 میلی گرم پتاسیم
  • 0.7 میلی گرم روی

فندق همچنین حاوی مقادیر کمی ویتامین C ، نیاسین و کلسیم است.

توصیه های طب سنتی - حقایق جالب - افکار نهای 
توصیه های طب سنتی – حقایق جالب – افکار نهای

توصیه های طب سنتی

  • طبع فندق گرم و خشک است.
  • فندق اختلال در رشد مو را برطرف می‌کند.
  • کسانی را که مار زده است کشمش با فندق میل کنند.
  • فندق سموم را از بدن خارج می‌سازد.
  • فندق مقوی مغز است و جوهر دماغ را زیاد می‌کند و برای نیروی تفکر و تعقل یک غذای بسیار خوبی است.

حقایق جالب فندق

  • آجیل رسمی ایالت اورگان است.
  • درختان آن تا 80 سال می توانند آجیل تولید کنند.
  • کشاورزان در میانه غربی ایالات متحده در حال کار بر روی پرورش ارقام این گیاه هستند تا بیشتر به گونه های در مبارزه با بیماری و تعدیل در اقلیم های مختلف کمک کنند.
  • درخت این میوه بسیار دوستدار محیط زیست است، زیرا در بین عملیات کشاورزی به خوبی رشد می کنند و می توانند به ثبات خاک های حساس کمک کنند.

آلرژی و خطرات

آلرژی فندق می تواند باعث واکنش های جدی و گاه خطرناک برای زندگی شود. اگر مطمئن نیستید که حساسیت دارید، با افزودن آنها به رژیم غذایی، احتیاط کنید.

افکار نهایی

  • اگر به دنبال یک میان وعده سالم یا ماده افزودنی خوشمزه هستید، فندق گزینه بسیار خوبی است.
  • این چربی ها اکثراً چربی های سالم هستند که به جای ایجاد افزایش وزن، می توانند به کاهش وزن کمک کنند.
  • علاوه بر این، به عنوان غذاهای حاوی آنتی اکسیدان بالا، به تقویت سلامت قلب، کمک به مدیریت دیابت، تقویت مغز، کمک به پیشگیری از سرطان، مبارزه با چاقی و کمک به پوست و موی سالم کمک می کند.

دکتر متخصص طب سنتی 

مسیر درمان از طب سنتی می گذرد 

Review Overview
5
SUMMARY

طبع فندق گرم و خشک است. فندق اختلال در رشد مو را برطرف می‌کند. کسانی را که مار زده است کشمش با فندق میل کنند. فندق سموم را از بدن خارج می‌سازد. فندق مقوی مغز است و جوهر دماغ را زیاد می‌کند و برای نیروی تفکر و تعقل یک غذای بسیار خوبی است.

5.0
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن