مطالب و مقالات علمی و پژوهشی

عملکرد های عمده کامبوجا در بدن انسان

 نوشیدنی کامبوجا فرآورده تخمیری است که توسط قارچ کامبوجا به دست می آید. این نوشیدنی ساده و تقریبا ارزان قیمت ترکیبی از چای معمولی و شکر بوده، با استفاده از قارچ کامبوجا تخمیر شده و ساختار شیمیایی آن تغییر می کند. قارچ کامبوجا به صورت یک توده همزیست از مخمر و باکتری بوده و جزو خانواده قارچ ها می باشد که به صورت یک صفحه مسطح، صاف و لزج است. با هر فرآیند تخمیر یک لایه جدید بر روی این صفحه ایجاد می شود که قابل جداشدن از لایه قبل می باشد.

نوشيدنی كامبوجا طی فرايند تخمير 7 تا 10 روزه از چاي سیاه طی يك رابطه همزيستی بين مخمرها و باكتری ها تهيه می گردد كه يك كشت پروبيوتيك حاوی اسيد است. خرما بدليل وجود مقدار بالای قند و صرفه اقتصادی مناسب، می تواند جايگزين مناسبی برای شكر محسوب شود. نوشیدنی کامبوجا یک چای تخمیری سنتی با گذشته ای چندین هزار ساله در شرق است و امروزه در غرب نیز کاملا رایج شده است. محصول نهایی حاصل از فرآیند تهیه آن، یک نوشیدنی اندکی شیرین و اسیدی متشکل از شکر، اسیدهای آلی، اجزاء چای، ویتامین ها و مواد معدنی شبیه آب سیب است.

خواص نوشیدنی کامبوجا

پژوهشگران معتقدند که کامبوجا یک ماده غذایی مکمل به حساب می آید و مصرف آن سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده و موجب جلوگیری از بیماری ها می شود. به اعتقاد محققان 35 درصد از سرطان ها مربوط به فاکتورهای رژیمی است و به دلیل اینکه نوشیدنی کامبوجا سبب بهبود سیستم گوارشی می شود به عنوان یک فاکتور مثبت در درمان سرطان دستگاه گوارش شناخته شده است. اکثر مردم دنیا اعتقاد دارند که کامبوجا سبب رهایی آنها از درد های فیزیکی می شود. پژوهش های انجام شده وجود مقادیر زیادی اسیدگلوکورونیک در ترکیبات آن را نشان داده است.

این اسید در آزمایشگاه و به طور مصنوعی قابل تولید نیست اما کبد یک انسان سالم قادر است آن را تولید کند. این اسید در بدن انسان به عنوان یک پادزهر عمل می کند و قادر است تاثیر تمام سمومی که توسط میکروب های بیماری زا در بدن تولید می شود را از میان ببرد و از طریق سیستم دفع آنها را از بدن خارج سازد.

برای نوشیدنی کامبوجا اثرات مختلفی از جمله کاهش کچلی، کاهش علائم دیابتی، آرتروز، طولانی کردن عمر، کاهش وزن، بهبود ظرفیت فکري و روانی، کاهش فشارخون، افزایش قدرت از بین بردن آکنه، کاستن درد، حذف چین و چروك، تمیز کردن کیسه صفرا، تسکین یبوست و حتی برگرداندن موي خاکستري به رنگ اصلی آن عنوان شده است.

برخی از ترکیبات چای سیاه و سبز از جمله کاتچین دارای خاصیت ضد باکتریایی بوده که تحت تاثیر تخمیر خاصیت آن تشدید می شود. کاتچین دارای خاصیت آنتی اکسیدان، ضد سرطان، ضد دیابت و ضد تصلب شرایین است و در محیطی که حاوی اسید استیک و اسید گولوکورونیک باشد خواص خود را بهتر اعمال می کند.

ترکیبات جداشده از کامبوجا

تا کنون ترکیبات زیادی از کامبوجا جدا شده اند که می توان به اسید استیک، اسید کربنیک، اسید فولیک، اسید گلوکونیک، اسید گلوکورونیک، اسید لاکتیک، اسید اگزالیک، اسید سیتریک، اسید مالیک، اسید بوتیریک، اسید نوکلئیک، اتانول، آنتی بیوتیک، دی اکسید کربن، ویتامین ث، ویتامین های گروه ب اشاره کرد. اسید گلوکورونیک که یکی از ترکیبات مهم کامبوجا می باشد، دارای سه عملکرد عمده در بدن است:

1-سم زدایی از بدن از طریق ترکیب شدن و حذف آنها

2-انتقال هورمون و سایر مواد مهم از طریق ترکیب شدن با آنها و آزاد کردن آنها در محل مورد نظر

3-ترکیب واسطه در تولید ویتامین ث 

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + دو =

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن