سبک زندگی

کامبوجا چیست؟

اکسیر سلامتی ایمنی جاویدان

کامبوجا ، به عنوان ” اکسیر ایمنی جاویدان ” شناخته شده توسط چینی ها و در خاورمیانه حدود 2000 سال پیش، یک نوشیدنی با مزایای سلامتی فوق العاده ای است که به قلب، مغز شما و (به ویژه) روده شما وارد می شود.

این نوشیدنی باستانی چطور این تفاوت بزرگ را در بدن شما ایجاد می کند؟

با توجه به روند تخمیری که در ایجاد کامبوجا وجود دارد، تعداد زیادی از باکتری های زنده سالم به نام پروبیوتیک ها در آن به وجود می آیند . این باکتری ها دستگاه گوارش شما را متصل می کند و از سیستم ایمنی بدن شما حمایت می کنند، زیرا مواد مغذی را جذب می کند و عفونت و بیماری را از بین می برند.

از آنجایی که 80 درصد سیستم ایمنی بدن شما در روده قرار دارد و سیستم گوارش شما بخش عمده سیستم عصبی است، جای تعجب نیست که روده به عنوان “مغز دوم” در نظر گرفته شده است.

اگر شما قبلا یک رژیم غذایی مبتنی بر مواد غذایی کامل مصرف کرده باشید، مصرف کامبوجا به طور مرتب، می تواند به سیستم ایمنی بدن شما کمک بزرگی بکند.

کامبوجا چیست؟

کامبوجا نوشیدنی تخمیری متشکل از چای سیاه و شکر (از منابع مختلف، از جمله نیشکر، میوه یا عسل) با فرآیند تخمیری درست می شود و موجودات پروبیوتیک داخل آن به وجود می آیند.

بعد از تخمیر، کامبوجا کربناته می شود و حاوی سرکه، ویتامین B، آنزیم ها، پروبیوتیک ها و غلظت بالای اسید (استیک، گلوکونیک و لاکتیک) است. این باکتری ها به عنوان شناخته شده ” سلولز باکتری ” معرفی می شوند. این بدان معناست که کامبوجا تولید باکتری سلولز دارد، که به عنوان یک سپر برای سلول عمل می کند.

محلول قند و چای توسط باکتری ها و مخمرها به طور معمول به عنوان ” SCOBY ” (فرهنگ همزیستی باکتری ها و مخمر) شناخته می شود. اگر چه معمولا با چای سیاه ساخته می شود، کامبوجا نیز می تواند با چای سبز یا هر دو ساخته شود. بر خلاف ادعاهای رایج، SCOBY ترکیبی از قارچ نیست.

این اکسیر سلامت محتوایات پروبیوتیک زیر دارد :

  • گلوکوناتسوباکتر ( 85 درصد در اکثر نمونه ها)
  • استاب باکتر (کمتر از 2 درصد)
  • لاکتوباسیلوس (در برخی از نمونه ها تا 30 درصد)
  • Zygosaccharomyces

آمار تغذیه مصرف کامبوجا

خیلی از مردم نگران ترکیبات کامبوجا هستند در یک آزمایش روی 400 سی سی از این محصول مشخصات زیر از آن به دست آمد.

  • 60 گرم کالری
  • 14 گرم کربوهیدرات
  • 4 گرم شکر
  • 20 میلی گرم سدیم
  • 100 میکروگرم فولات 25
  • 0.34 گرم ریبوفلاوین / ویتامین B2
  • 0.4 میلی گرم ویتامین B6 درصد
  • 0.3 میلی گرم تیامین / ویتامین B1
  • 4 میلیگرم نیاسین / ویتامین B3
  • 1.2 میکروگرم ویتامین B12

پاستوریزه در مقابل کامبوجای بدون پاستوریزه

به دلیل مفاهیم قرن بیست و یکم که پاستوریزاسیون باعث می شود نوشیدنی ها “سالم” باشند، بحث هایی در مورد مزایای کامبوجا غیر پاستوریزه وجود دارد. این برای شیر درست نیست و همین امر برای این نوشیدنی نیز صادق است.

باکتری که در طول فرایند پاستوریزه کشته شد، همان چیزهایی است که می تواند عملکرد روده شما را به مراتب بهتر کمک کند. احتمالا ” کامبوجا پاستوریزه ” را بتوان به عنوان یک چای خوش طمع معرفی کرد که خواص آنتی باکتریال آن از بین رفته باشد.

یک نظر این است که کامبوجا پاستوریزه به طور مستمر تخمیر نشده است. این بدان معنی است که اگر یک محصول کمچای غیر پاستوریزه تجارتی بیش از حد در قفسه قرار گیرد، مقدار الکل (در ابتدا کمتر از 0.5 درصد برای اکثر محصولات) ممکن است تا حدودی افزایش یابد.

مطمئن باشید که آن را از منابع قابل اعتماد خریداری کنید و آن را در مدت زمان نسبتا کوتاه پس از خرید بنوشید. اگر شما آن را در خانه انجام دهید، همان قانون اعمال می شود.

اکسیر ایمنی بدن کامبوجا
اکسیر ایمنی بدن کامبوجا

8 مزیت کامبوجا

1. کمک می کند تا از انواع مختلف بیماری جلوگیری کند

در حالی که بسیاری از ادعاهای بهداشتی برای کامبوجا بر روی نحوه بهبود زخم (که به خودی خود باعث تقویت ایمنی می شود) تمرکز دارد، همچنین شواهد بسیار معتبری مبنی بر اینکه حاوی آنتی اکسیدان های قوی است و می تواند به سم زدایی بدن و محافظت در مقابل بیماری با قدرت مبارزه کند. این نوع آنتی اکسیدان ها به کاهش التهاب کمک می کند. این کاهش التهاب یکی از دلایلی است که احتمالا خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان ها را کاهش می دهد.

در حالی که چای سیاه معمولی حاوی آنتی اکسیدان ها است، تحقیقات نشان می دهد که فرآیند تخمیر کامبوجا آنتی اکسیدان ها را در چای سیاه تولید نمی کند، مانند  اسید D-saccharic که به اسید گلوکریک نیز معروف  است . کامبوجا ممکن است به طور خاص بر فعالیت دو آنتی اکسیدان مهم شناخته شده به عنوان گلوتاتین پراکسیداز و کاتالاز شناخته شود . همچنین کشف شده است که ایزوراماتین ، متابولیت کورستین ، در دسامبر 2016 کشف شده است. کورستین با طول عمر طولانی و خواص ضد سرطانی گسترده همراه است.

تحقیقات دانشگاه لتونی در سال 2014 می گوید که  نوشیدن کامبوجا می تواند برای بسیاری از عفونت ها و بیماری ها مفید باشد “به علت چهار ویژگی اصلی: سم زدایی، ضد اکسیداسیون، توانایی های انرژی و ارتقاء ایمنی در برابر افسردگی.

2. از یک روده سالم پشتیبانی می کند

به طور طبیعی توان آنتی اکسیدان این چای باستانی، رادیکال های آزاد را که باعث ایجاد ضعف در دستگاه گوارش می شود، از بین می برد. با این حال، بزرگترین دلیل مصرف کامبوجا این است که به هضم غذا کمک می کند و این به دلیل سطح بالای اسید های  مفید، پروبیوتیک ها، اسید آمینه و آنزیم ها است. برخی از تحقیقات توانایی این محصول برای جلوگیری و درمان زخم معده را نشان داده است . همچنین می تواند به توقف کمک  کاندیدا  از overpopulating در روده با بازگرداندن تعادل به دستگاه گوارش کمک کند.

اگرچه کامبوجا حاوی باکتری است، این باکتری های پاتوژن مضر نیستند. در عوض، آنها از نوع سودمند (به نام ” apathogenes “) هستند که با باکتری های پاتوژن “بد” در روده و دستگاه گوارش رقابت می کنند. کاندیدا و سایر مشکلات گوارشی گاهی اوقات می توانند مسائل پیچیده ای را حل کنند، و ممکن است علائم قبل از بهبود بهتر شوند. اگر احساس میکنید که کامبوجا مشکل را تشدید می کند، در نظر بگیرید که مشکلات روده همیشه راه مستقیم برای بهبود نیستند و گاه ممکن است به صبر و یا آزمایش و خطایی نیاز داشته باشید.

3. ممکن است به بهبود وضعیت ذهنی کمک کند

کامبوجا فقط به هضم غذا کمک نمی کند؛ ممکن است بتواند از ذهن شما محافظت کند. یکی از راه هایی که ، به بهبود ذهن کمک می کند مصرف ویتامین B می باشد. ویتامین B، به ویژه ویتامین B12، به افزایش سطح انرژی کمک می کند و به سلامت روانی منجر می شود. محتوای بالای ویتامین B12 یکی از عواملی است که در کامبوجا وجود دارد.

4. مفید برای ریه ها

یک احتمال غیر منتظره از سود کامبوجا استفاده از آن به عنوان یک روش درمان بالقوه برای سیلیکوزیس، یک بیماری ریه ناشی از مواجهه مکرر با ذرات سیلیس است. دانشمندان چینی کشف کردند که استشمام کامبوجا می تواند راهی برای درمان این بیماری و سایر بیماری های ریه ها ناشی از استنشاق مواد خطرناک باشد.

5. عامل ضد باکتری قوی

در مطالعات آزمایشگاهی کامبوجا  اثر ضد باکتریایی بسیار قوی ای دارد و برای درمان شایعترین علت مسمومیت غذایی در ایالات متحده است استفاده می شود. گاهی اوقات ممکن است به دنبال یک بیماری به نام سندرم Guillian-Barree باشد که سیستم ایمنی بدن مختل و به سیستم عصبی حمله می کند. به دلیل خطرات بسیار زیاد خوراکی های عفونی و هزینه های قابل توجهی برای درمان، FDA به روش های بالقوه درمان علاقه مند است که یکی از راه های درمان مصرف کامبوجا می باشد.

6. در مدیریت دیابت مفید است

اگر چه برخی از آزمایش کنندگان در مورد کامبوجا برای بیماران دیابتی هشدار می دهند، به نظر می رسد که برخی تحقیقات فقط مخالف ها را نشان می دهند. البته فرض بر این است که مصرف کامبوجا بدون داشتن مقدار قند بالا و عملکرد آنتی اکسیدان ها به کاهش علائم دیابت کمک می کند همچنین خواص تخمیری کامبوجا بر روی عملکرد کبد و کلیه تاثیر می گذارد و افرادی که دیابت دارند از داشتن این آنتی اکسیدان ها فقیر هستند.

7. برای سیستم قلبی عروقی خوب است

در نظر داشته باشید که مصرف کامبوجا به بهبود عملکرد قلب کمک می کند، هر چند تلاش های پژوهشی در این زمینه نادر بوده است. با این حال، به نظر می رسد واضح است که در مدل های حیوانی ، کامبوجا کمک می کند تا کاهش  سطح تری گلیسیرید ، و همچنین به طور طبیعی تنظیم کلسترول در بدن انجام شود. 

8. کمک می کند کبد را سالم نگه دارید

از آنجایی که کبد به فیلتر کردن و تبدیل ترکیبات مضر کمک می کند، این بخش مهمی در هضم و سلامت کلی است. آنتی اکسیدان ها در کامبوجا می توانند به بهبود عملکرد کبد کمک بکنند و حتی از مصرف بیش از حد استامینوفن محافظت کنند .

منبع: draxe.com

برچسب ها

نوشته های مشابه

‫2 نظرها

  1. سلام خوب بود .
    فقط میشه یه توضیحی بدید درمورد کلمات تخصصی که استفاده کرديد.
    مثلا آنتی اکسیدان چیه کارش چیه ؟چه تاثیری ميزاره تو بدن ؟کدوم سلول های بدن و درگیر میکنه.
    ممنون

    1. برای مشاوره تلفنی به شماره 02537202999 زنگ بزنید

      برای برقراری ارتباط با پشتیبان سایت به شماره 02537239592 زنگ بزنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن