مطالب و مقالات علمی و پژوهشی

    چای در نگاه طب سنتی
    2 هفته پیش

    چای در نگاه طب سنتی

    چای به عنوان نوشیدنی پیش غذا، پس غذا و در وعده صبحانه مصرف می‌شود و می‌توان گفت که بعد از…
    ترکیبات مختلف سیر را بشناسید
    مرداد 6, 1398

    ترکیبات مختلف سیر را بشناسید

    سیر حاوی ترکیبات مختلف آلی، معدنی و ویتامین ها می باشد. قسمت آلی این گیاه از کربوهیدرات و بیشترین بخش…
    میگرن l شايع ترين شكل سردرد مزمن
    تیر 22, 1398

    میگرن l شايع ترين شكل سردرد مزمن

    سردرد يكی از معضلات بشر است و میگرن به عنوان شايع ترين شكل سردرد مزمن با طول مدت 4 الی…
    طزر تهیه و خواص سکنجبین
    تیر 5, 1398

    طزر تهیه و خواص سکنجبین

    سكنجبين به طور كلی از دو قسمت پايه و مواد مؤثره تشكيل شده است. جزء پايه سكنجبين كه در اصل…
    دکمه بازگشت به بالا
    بستن
    بستن